Най-новата и усъвършенствана – GoPro Hero3+ е вече и при нас!

gp1

Новата версия на топ серията – Hero3 представи компанията GoPro, която за няколко години разби всички представи за видеозаснемане и популяризира екшън камерите до такова ниво, че GoPro стана синоним на Action Camera! Новата универсална камера  Hero3+ е разработена в два варианта – Black Edition и Silver Edition. Те ще заместят досегашните модели със същите наименования.

Двете камери дойдоха в България едновременно със световната си премиера на 1 октомври. Сред подобренията, които предлагат, са свръхниско тегло и компактни размери..

Въпреки, че е по-малка и по-лека, производителността е още по-добра!

Hero3+ са по-леки с 20%

Батерията  е с 30% по-голям капацитет

Silver е с 2 пъти по-мощен процесор и заснема видео с качество 1080p60fps и 720p120fps.

Waterproof кейса на камерите също е олекотен – с 20% за Black Edition и 15% за Silver Edition.

Наследниците на най-продаваните модели на GoPro предоставят по-добро качество на изображението и редица нови опции за по-голямо удобство. Super View е новият видео режим, който предоставя най-поглъщащата широкоъгълна перспектива в света. Auto Low Light Mode пък е интелигентен режим, който контролира броя на кадрите, като осигурява зашеметяващи изображения при ниска осветеност. Лещата е по-остра, стъклена, с ултраширок ъгъл, а яснотата на картината е увеличена с 33%. Звукът е подобрен, а актуализацията на софтуера може да се прави безжично чрез специалното приложение GoPro App. Като се добави и по-бързият вграден Wi-Fi, Hero3+ определено ще стане любимата камера на хората, които обичат да снимат навън.

gp2

GoPro революция във видеоустройствата

Преди година серията Hero3 изцяло промени дотогавашната продуктова линия на GoPro. Компанията добави вграден Wi Fi модул и от тогава камерите могат да се управляват дистанционно, включително чрез мобилни устройства, а резолюцията при модела Black Edition отговори на най-новите стандарти – 4К – достатъчна за професионално заснемане на филми. Поколението GoPro Hero3 даде нов поглед върху качеството и удобството при използване на най-универсалната екшън камера на света. Сега всеки може да заснеме професионално видео за приключенията си на открито.

В България новите камери Hero3+ са на цена 679 лв. за Silver Edition и 879 лв. за Black Edition.

Нови невероятни аксесоари

Аксесоарите на GoPro са от изключително значение за уникалното видеосъдържание, което потребителите заснемат. С новата линия камери са разработени и нови аксесоари за закрепването им: Jaws: Flex Clamp – гъвкав статив с челюсти за прикрепяне към всякакви обекти с неправилна форма, Junior Chesty (Chest Harness) – детска версия на лентата за гърди и Head Strap & Quick Clip – лента за глава с добавена щипка, за закрепване към шапки, колани и други тънки обекти.

gp3

Чудите се как да монтирате GoPro-то си под козирката, както истинските про-та? Много лесно – с The Frame, който е своеобразна стойка- рамка, която спокойно може да се побере заедно с камерата под козирката на Full Face-a!

Посетете http://gopro.com/cameras и http://www.xcosports.com за повече информация за новите продукти и аксесоари. За безплатна актуализация на софтуер, преди да използвате продуктите на GoPrо, посетете gopro.com/update.

Вие ползвате стара верзия на браузера. Моля обновете